Jan
23
to Jan 24

Educa 2015

Olen Vihreiden standilla Antero Vartian kanssa perjantaina 23.1 klo 11 - 12! Tule juttelemaan!

Opetusalan valtakunnallinen suurtapahtuma, Educa, järjestetään 23.–24.1.2015 Helsingin Messukeskuksessa.

Tapahtuman korkeatasoiset luennot sekä laadukas näyttely kokoavat alan ammattilaiset Messukeskukseen jo 20. kertaa. Educa 2015 -tapahtuman teemana on Tulevaisuus tehdään nyt!

Educa 2015 -messut katsovat opetusalan tulevaisuuteen. Messuilla oletkin eturivissä kuulemassa opetus- ja kasvatusalan uusimmista kehitysaskeleista. Ohjelmassa pohditaan ja valotetaan sitä, mitä opetusalalla on tulossa ja miten tulevaisuudessa alan haasteisiin vastataan. Messuilla verkostoidutaan ja löydetään virikkeitä jokapäiväiseen työhön.

Tapahtuma on maksuton kaikille rekisteröityneille opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille. Rekisteröityä voit ennakkoon osoitteessa www.educamessut.fi tai Messukeskuksen sisäänkäynneillä saapuessasi messuille.

Educa on avoinna perjantaina 23.1. klo 10–18 ja lauantaina 24.1. klo 10–17.

View Event →
Jan
20
4:00 PM16:00

Seminaari perustulokokeilusta

Ajatus perustulokokeilun järjestämisestä Suomessa nousi pinnalle syksyllä 2014 Keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän aloitteesta. Hiukan tämän jälkeen julkistettiin Sitran ja Telan rahoittama raportti, jossa selvitetään tarkasti perustulokokeilun mahdollisuudet. Seuraava hallitus päättää tuleeko perustulokokeilusta totta ja millä tavoin se järjestetään. Sitä ennen on kuitenkin ratkaistava useita käytännön kysymyksiä. Tulisiko kokeilu järjestää hajautetusti vai alueellisesti? Millä perusteella osallistujat valitaan? Millaista perustulomallia lähdetään kokeilemaan? Mitä opittavaa meillä on muualla tehdyistä kokeiluista?

Näitä kysymyksiä pohditaan BIEN Finland - Suomen perustuloverkoston ja Keskustan järjestämässä seminaarissa asiantuntija-alustusten ja poliitikkopaneelin voimin.

 

View Event →