Back to All Events

Educa 2015


Olen Vihreiden standilla Antero Vartian kanssa perjantaina 23.1 klo 11 - 12! Tule juttelemaan!

Opetusalan valtakunnallinen suurtapahtuma, Educa, järjestetään 23.–24.1.2015 Helsingin Messukeskuksessa.

Tapahtuman korkeatasoiset luennot sekä laadukas näyttely kokoavat alan ammattilaiset Messukeskukseen jo 20. kertaa. Educa 2015 -tapahtuman teemana on Tulevaisuus tehdään nyt!

Educa 2015 -messut katsovat opetusalan tulevaisuuteen. Messuilla oletkin eturivissä kuulemassa opetus- ja kasvatusalan uusimmista kehitysaskeleista. Ohjelmassa pohditaan ja valotetaan sitä, mitä opetusalalla on tulossa ja miten tulevaisuudessa alan haasteisiin vastataan. Messuilla verkostoidutaan ja löydetään virikkeitä jokapäiväiseen työhön.

Tapahtuma on maksuton kaikille rekisteröityneille opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille. Rekisteröityä voit ennakkoon osoitteessa www.educamessut.fi tai Messukeskuksen sisäänkäynneillä saapuessasi messuille.

Educa on avoinna perjantaina 23.1. klo 10–18 ja lauantaina 24.1. klo 10–17.

Earlier Event: January 20
Seminaari perustulokokeilusta